Ghidul Service-urilor Auto din Bucuresti si judetul Ilfov

Auto Leader

Str. Episcopul Radu nr. 59

Mobil: 0723.650.052; 0722.89.93.47
Telefon/Fax:: 021.250.20.70

www.autoleader.ro; www.autoleader.topautoserv.ro
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Program de lucru: L - V: 8 - 18; S: 8 - 15

Mecanica; Electrica; Statie ITP; Geometrie computerizata; Piese auto - anvelope si accesorii; Servicii de vulcanizare complete

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16

Reparatii mecanica, echilibrari dinamice, indreptari jante, geometria directiei, montari si demontari, ITP si multe altele puteti gasi la Auto Leader Expim!

Reparatii mecanica

 • schimb distributie
 • schimb placute de frana, ulei, filtru
 • reparatii sisteme injectie
 • suspensii, sisteme de franare
 • reparatii cutii de viteza automate
 • sistemele de propulsie, alimentare, transmisie, directie

Echilibrari dinamice

Prin echilibrarea periodica si corecta a rotilor evitati aparitia uzurii neuniforme a rotilor. Daca exista anumite abateri de la planeitate sau de la circularitate miscarea de rotatie a rotii nu mai este cea normala, aparand acele "batai" sau vibratul volanului la anumite viteze.

La aparitia fenomenelor de mai sus este recomandat sa treceti pe la un service auto pentru a echilibra rotilor.

Echilibrarile efectuate in oricare service Auto Leader se face pe masini performante care asigura o precizie ridicata si un timp minim pentru efectuarea lucrarii.

Indreptari jante

In urma impactului cu borduri sau alte obstacole prezente pe carosabil, janta sufera deformari de la forma ei initiala conducand la dezechilibrarea rotii. Continuarea cu aceasta roata va conduce, in mod cert, la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea vietii acesteia.

Recomandam astfel sa se realizeze operatia de indreptare a jentilor periodic sau imediat ce apar "batai" sau "vibratii ale volanului". Sunt aceleasi fenomene care ar trebui sa va atraga atentia ca trebuie sa va echilibrati rotile.

In mod normal operatia de indreptat a jantei este premergatoare echilibrarii in sine.

Geometria directiei

Alinierea rotilor fata de directia de mers si alinierea unei roti fata de cealalta este foarte importanta pentru manevrabilitatea si siguranta in timpul deplasarii autovehiculului.

Existenta unor abateri de la paralelism duce la uzura neuniforma a anvelopelor si a sistemului de suspensie. Din acest motiv se recomanda sa efectuati verificarea geometriei la maxim 10.000 km parcursi.

Montari - demontari

In conformitate cu principiile noastre incercam sa reducem pe cat posibil timpul pe care il petreceti in serviceurile noastre. Astfel plecand inca de la operatii simple precum montarea/demontarea rotilor folosim echipamente pneumatice care asigura o eficienta ridicata.

Toate standurile sunt dotate profesional cu pistoale, rampe si cricuri pneumatice;

Avem avem posibilitatea de a monta / demonta anvelope cu diametre mari si talon foarte mic pentru autoturisme sport. Anvelopele de acest tip sunt dificil de montat in cazul folosirii unei masini normale. In acest caz ar apare riscul de a deteriora janta / anvelopa.

Instalatii climatizare

 • optimizarea sistemului de AC
 • incarcare cu freon
 • curatat sistemul de AC

Inspectie Tehnica Periodica (ITP)

 • verificare noxe
 • stand de frana
 • verificare directie
 • Obligatia efectuarii inspectiilor tehnice periodice precum si a respectarii periodicitatii acestora in functie de categoria vehiculului, revine detinatorului legal al acestuia.

  Acte necesare ITP (Inspectia tehnica periodica):

  1. Cartea de identitate a autovehiculului. In cazul in care autovehiculul este in leasing sau inregistrat pe o societate comerciala se admite copia cartii de identitate cu stampila in original.
  2. Certificatul de inmatriculare a autovehiculului.
  3. Asigurarea obligatorie a autovehiculului, valabila in data inspectiei.

 

Esti aici: Home Service-uri Auto Bucuresti Sector 2 Auto Leader

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]